Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar Kutyakiképzők képes leírás - Kutyaiskola.tlap.hu
részletek »

Magyar Kutyakiképzők - Kutyaiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyaiskola.tlap.hu » Magyar Kutyakiképzők
Keresés
Találatok száma - 18 db
Bucsuházi László

Bucsuházi László

Ez a kiképzési módszer alkalmas arra, hogy a kutya úgynevezett zavaró tényezőket figyelmen kívül hagyva hajtsa végre a gazdi által kért feladatokat. Különösen ajánlott a kutyaiskolai oktatás azon kutyák számára, akik félnek az idegen kutyáktól, esetleg agresszívak más kutyákkal szemben, bizalmatlanok az emberekkel. Kutyaiskolai környezetben a kiképzők segítségével mindez megoldható!

Eboktató

Eboktató

Kutyakiképzés, gazdioktatás háznál. Problémás ebek szocializációja, engedelmességi- és őrző-védő oktatás, klikker-tréning. Házhoz megyek Budapesten és környékén. Előtérbe helyezem a gazdi-kutya-viszonyt a harmonikus együttélésért. Mindez a a Tükör-módszer jegyében:a kutyakiképzés legmodernebb irányzata, magyar fejlesztés eredménye.

Hegedűs Mónika

Hegedűs Mónika

Hegedűs Mónika vagyok, 12 éve tenyésztek német juhász kutyákat. Mivel ez a fajta közismerten az egyik legnépszerűbb, legkönnyebben tanítható fajta, természetesen engem is elkezdett érdekelni a tanítás, kiképzés. 1997-ben első komoly német juhászkutyámmal kezdtem el gyakorolni a kutyakiképzés rejtelmeit, és meglepően kiemelkedő eredményeket értem el vele. Kutyaiskoláról akkor még szó sem volt, önállóan, ösztönösen tanítottam a kutyámat. A sikerek mellett természetesen sok hibát is elkövettem, amikből később szerencsére tanulhattam, és levonhattam a megfelelő következtetéseket. Jó pár évvel később uralkodott el rajtam is a kutyaiskola őrület, kipróbáltam több sulit is, míg 2004-ben rátaláltam Vörös Lajos mesterkiképző iskolájára a 17. kerületben.

Horváth Csaba Ezüstkoszorús mesterkiképző

Horváth Csaba Ezüstkoszorús mesterkiképző

Ezüstkoszorús Mesterkiképző 23 éves kiképzői tapasztalattal vállal komplex kutyakiképzést. Szeretettel várjuk a tanulni váró kedvenceket. Nálunk megtalálja az alapengedelmességtől az Őrző-védőn keresztül a Vadászkutyák kiképzéséig. Vállaljuk a Kutyák felkészítését munkavizsgára, tenyésszemlékre (ringrdesszúra, Őrző-védő) Kutyakiállításra felkészítés a ringdresszúrától a kutyakozmetikáig. Kutyakozmetikánkban professzionális kozmetikumokkal és specális kiállítási felkészítéssel várjuk. Igény esetén fel is vezetjük kedvencét a kiállításon, munkavizsgán, tenyésszemlén. Kutyapanzió és napközi. Igény szerint bentlakással, kutyaiskolán, vagy otthonában. Háztól-házig szolgáltatással. Korrekt, rugalmas árakkal. Mennységi kedvezményekkel.

Knitlhoffer László

Knitlhoffer László

Knitlhoffer László vagyok, Székesfehérváron élek. 1981 óta foglalkozom kutyatenyésztéssel, kutyakiképzéssel. Először a schnauzer fajtát tenyésztettem. Ebben bronzkoszorús mestertenyésztő fokozatot értem el. Utána munka vérvonalú német juhászokat és mudit tenyésztettem. Kutyakiképzéssel és panzióztatással foglalkozom. A MEOE Székesfehérvári szervezetének kutyakiképző iskoláját vezettem 1993-ig. Megvalósítottam a térségben az első kutyapanziót és a bentlakásos kiképzést. Folyamatosan figyelemmel kísérem a kutyakiképzés szakmai fejlődését, az új kiképzési módszereket.

Kotogán Csaba

Kotogán Csaba

1975-től kezdődően, német juhászkutyákat tenyésztek. Amióta a fajta kettévált, kizárólag munka vonalúakat. Az ilyen kutyák jelentik számomra a munkát, a szabadidős tevékenységet, az életet. Kizárólag munkavonalra szelektálok kennelemben, ahonnan hazánkba, és a világ minden tájára kerültek már kiváló munkakutyák. A Steinhart tanyán vállalom kutyák képzését bentlakással, panzióztatást, illetve gazdával történő, közös képzést. Eladásra kínálok kölyökkutyákat, növendékeket és felnőtt kutyákat egyaránt, előképzéssel, kiképezve, igény szerint vizsgával. Vásárlás előtt lehetőséget biztosítok a kutya megismerésére, megnézésére, kézbe vételére akár képzés közben, akár különféle élethelyzetekben. A leendő gazda kívánalmait megismerve, tudom ajánlani az igényeinek legmegfelelőbb kutyát. Amennyiben a gazda szeretné, nevelési, tartási, etetési, képzési tanácsokkal látom el.

Kovács Ferenc

Kovács Ferenc

Kovács Ferenc /Kferi/ vagyok, Budapesten születtem 1975-ben. 16 éve foglalkozom kutyákkal és kutyakiképzéssel. Vállalom kedvence szakszerű képzését humánus eszközökkel, pozitív megerősítéssel, a kutya idegtípusához mérten - persze a gazdi igényei szerint. Fajtakorlátozás nélkül. Többek között vállalok engedelmes és őrző-védő képzést: kutyaiskolában, bentlakással, háznál.

Kozma Tünde

Kozma Tünde

Kozma Tünde, ezüstkoszorús mesterkiképző vagyok. 1989 óta foglalkozom kutyakiképzéssel. Budapesten a HAPPY DOG kutyaiskolában kezdtem el megismerni a kutyával való foglalkozás szeretetét, majd a szakma minden fortélyát igyekeztem ellesni olyan szakemberektől, mint például Benke András.

Kutyakiképzés-Családi kutya

Kutyakiképzés-Családi kutya

Kutyakiképzés-Családtagot képzünk Gyimesi Boglárka vagyok, kutyakiképző. Évek óta vállalok bentlakásos és házhoz járós kutyakiképzést. Munkám során fontosnak tartom, hogy a kutyák kiképzése mellett, a gazdikat is megtanítsam a kedvencükkel való kapcsolattartás technikájára. Engem megbízó kutyatulajdonosokat és kutyáikat egy párosként tekintve személyre és az adott kutyára szabottan alakítom ki az alkalmazott kiképzési technikákat, így a lehető leggyorsabban érhető el a kívánt eredmény. Fő szempontnak tartom munkám során, hogy az általam képzett kutyák együttműködő társsá váljanak a tulajdonosoknak és családjuknak. Szolgáltatások:Kutyakik épzés háznál, bentlakással vagy akár kutyaiskolában. Kényszer mentes klikker képzés, jutalomfalattal, sok játékkal. Kutyasétáltatás, igény szerint oktatással, kutyapanzió. Viselkedési problémák megoldása, engedelmességre nevelés. Őrző-védő képzés, területőrzés, személyvédelem, autóvédelem.

Hirdetés
Kutyakiképzők Dombóvár

Kutyakiképzők Dombóvár

OKJ bizonyítvánnyal rendelkező kutyakiképzők vagyunk, tanítómestereink: Kovács György és Szűcs Katalin. Magas szintű elméleti tudással, etológia, kynológia kiképzéstechnika, állat egészségügyi ismeretek és 3 éves, illetve folyamatosan bővülő gyakorlati ismeretekkel rendelkezünk.

Levente Zsolt

Levente Zsolt

Közel 17 éve kutyázom, 15 éve foglalkozom kutyák képzésével. Jelenleg hivatásos állományú fegyveres testületnél főállásban is kutyakiképző vagyok. Az elmúlt években több szolgálati és sportversenyen teljesítettem eredményesen. Tenyészszemléken, versenyeken segédként találkozhattatok velem.

Mosonyi Erika

Mosonyi Erika

Kutyakiképzés, kutyasétáltatás: Több éves gyakorlattal vállalom négylábú barátja sétáltatását, kiképzését háznál, egyénileg elvitellel vagy kutyaiskolába elvitellel, fajtakorlátozás és korhatár nélkül.

Pintye András

Pintye András

Pintye András vagyok 1994-ben végeztem kiképzésvezetői tanfolyamot és azóta foglalkozom kutyakiképzéssel. Az évek során részt vettem több kutyával kapcsolatos tanfolyamon. Csoportos foglalkozás helyszíne Nyíregyháza. Itt az engedelmességi gyakorlatok mellett készülünk a K99es vizsgarendszer mind a 4fazisú vizsgáira. Az engedelmességi tanfolyamok végén vizsgát szervezünk.

Szőcs Mónika

Szőcs Mónika

Szőcs Mónika vagyok. 1985-ben kezdtem el foglalkozni a munkakutya kiképzéssel. Akkor Budapesten a XIII. kerületben laktunk, így az akkori kutyámmal Johnny-val a mai OMSE kutyasuliba kezdtünk járni. Ott a trénerem ma is Magyarország legjobb sport kutyakiképzője, versenyzője, szakembere volt.

Szücs Károly

Szücs Károly

Szücs Károly vagyok kutyakiképző és kiképzősegéd. Közel húsz éve foglalkozom kutyák képzésével, kutyás pályafutásom a Hortobágyi úti kutyaiskolában kezdődött, majd a Határőrségnél a szolgálati kutyák és képzésük iránti érdeklődésem. Ezt követően 1998-ban egyenruhás lettem, melynek első három évében kutyavezetőként dolgoztam, majd a következő 5 évben kutyatelep vezetőként irányítottam 15 szolgálati kutya és 13 egyenruhás kutyavezető képzését, vizsgáztatását. Ez idő alatt folyamatosan képeztem különböző fajtájú kutyákat engedelmes és őrző-védő feladatokra.

Tóth Roland

Tóth Roland

Tóth Roland vagyok. 1995 óta foglalkozom kutyakiképzéssel. Szerencsés életemnek köszönhetően több kutyaiskola őrző-védő koordinátoraként is közreműködtem, ezáltal szinte minden kutyafajtával sikerült megismerkednem és eredményes munkát produkálnom. Az elmúlt évek alatt sok nemzeti és nemzetközi kiállításra, munkaversenyre készítettem fel kutyákat és több kiemelt rendezvényen vettem részt segédként. Jónéhány Európa-hírű munkakutya tenyészetnek vagyok az őrző-védő trénere, köztük a Sirokkói kennelé is. Egyik legnagyobb eredményem az 1996-97-ben elért, a MEOE által regisztrált, 1. osztályú őrző-védő segéd fokozat.

VéghTamás

VéghTamás

Végh Tamás vagyok kutyakiképző. Vállalom kutyák engedelmességre nevelését őrző-védő kiképzését igény szerint bentlakással vagy otthonában. 1989-ben vásároltam első kutyámat az óta foglalkozom kutyákkal. Kezdetben könyvekből, barátoktól szedegettem össze a kiképzési ismereteket, majd lehetőségem nyílt szakemberektől tanulni. Később eredményes kutyakiképzői vizsgát tettem. Mostanra a Magyar Kutyavezetők Országos Sport Egyesületének az elnöke vagyok és a szervezet kutyaiskolájának a vezetője.

Tuti menü