Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyaiskola - Vidék képes leírás: EMDE - T2 Kutyaiskola [2. oldal]
részletek »

Kutyaiskola - Vidék: EMDE - T2 Kutyaiskola [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyaiskola.tlap.hu » Kutyaiskola - Vidék
Keresés
Találatok száma - 36 db
EMDE

EMDE

Minden kutyát szerető és kutyával jó kapcsolatot kívánni akaró Hölgyet és Urat várunk iskolánkon. Szeretnénk, ha országunkban minél többen tudnának valóban jó kapcsolatot felvenni kutyájukkal. A kutyázás nemcsak szórakozást, hanem egészséges sportot is jelenthet, sőt fiataloknak szakmát is.

Felnémeti Kutyaiskola

Felnémeti Kutyaiskola

Kutyaiskolánk 2009 májusában nyitotta meg kapuit Felnémeten. Legfőbb szolgáltatásaink szakképzett oktatóval: alap engedelmes gyakorlatok oktatása, kiállításra való felkészítés, tenyészszemlékre való felkészítés, kutyaóvoda- kutyák szocializációja, illetve kutyapanzió. A foglalkozások csoportosan történnek, illetve igény szerinti egyéni foglalkozásokat is tartunk a kutyák és gazdáik számára. Háznál történő kiképzés esetén telefonos egyeztetés szükségeltetik.

Golden retriever kutyák az Erdőskerti Kennelből

Golden retriever kutyák az Erdőskerti Kennelből

A Golden retriever sokoldalúsága és emberszeretete elbűvölt minket. Ezért is kezdtünk bele évekkel ezelőtt a tenyésztésébe, ezáltal pedig a munkánk lett a szórakozásunk. Gyermekbarát kutya, akiknek a gyermek és emberszeretetük határtalan. Nagyon tanulékony, kedvenc játszótársává válik mindenkinek. A golden retriever kiváló vadászkutya, de használják kábítószer kereső kutyának is. Ezeken kívül képezhető segítő kutyákká, mint vakvezető, mozgássérültek segítőjének is. A világnak több pontjáról kapunk megkereséseket kutyáink iránt.

K-9 Testőrkutya Iskola

K-9 Testőrkutya Iskola

Varga Tamás vagyok a K-9 Testőrkutya Iskola vezetője, 22 éve foglalkozok őrző-védő kutyaoktatással. Iskolánkban olyan kutyákat képzünk ki speciális gyakorlatokkal, akik Önt és családját bármikor, bármilyen életveszélyes helyzetben megvédik. A kutyákat nem az indokolatlan támadásra, hanem az ember védelmére tanítjuk meg, ezért ezek a kutyák ok nélkül senkire nem jelentenek veszélyt. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem válasszon a fenti menüpontokból a bővebb tájékoztatásért! Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a kutyák oktatása csak bentlakással történik!

Keszthely

Keszthely

A keszthelyi kutyaiskola a 80-as évek elején alakult. A MEOE tagjaként sportkutyák képzése hobbi célból ( világversenyeken való részvétel ) és évi két engedelmes tanfolyam levezénylése tartozik főbb tevékenységi körünkbe. Célunk, hogy minden problémával hozzánk forduló kutyabarátnak segítséget nyújtsunk. Sportkutyák képzése révén tartunk örző-védő, engedelmes foglalkozást és nyomozást is.

Kutyabajnok

Kutyabajnok

Iskolánk nem most kezdte működését, - már több BH, terápiás és egyéb vizsgát tett kutyánk van - de eddig az Internet adta lehetőségeket nem használtuk ki. Ezt most megtesszük! A hírek, üzenetek rovatban szándékaink szerint a velünk történt eseményekről tájékoztatjuk Önöket. Közöljük az esetleges időpont változásokat, valamint egyéb fontos tudnivalókról értesítjük tagjainkat és minden érdeklődőt, ide tehát érdemes gyakrabban ellátogatni.

Kutyaiskola

Kutyaiskola

Magyarországi Németjuhászkutya Klub Egri Szervezete. Egerben az Északi lakótelep mögött bekerített 1600 m2 -es területén működünk. Iskolánk fajtától függetlenül fogad sporttársakat és kutyáikat. Igény szerinti képzésre.

kutyaiskola Dunakeszi

kutyaiskola Dunakeszi

Pest megyében, Dunakeszi központjához közel, aszfalt úton megközelíthető, több mint egy hektáros területen várjuk a kutyásokat és a kutyaszerető kisgyermekes családokat! A komplexumban helyet kapott mindaz, ami a kulturált kutyázáshoz, kutyaoktatáshoz és a kikapcsolódáshoz szükséges lehet. Iskolánk alapelve a kultúrált kutyás lét és az alapvető engedelmességi magatartás megtanítása.

Kutyás Univerzum

Kutyás Univerzum

A Kutyás Univerzum munkakutya képző szakmai tevékenységét Kunhegyesi Tibor babérkoszorús kutyakiképző mester, FCI-MEOE őrző-védő teljesítmény bíró irányítja. A Kutyás Univerzum szolgáltatásai: - csoportos kiképzés - bentlakásos kiképzés - egyéni kiképzés - kutyakiképző képzés - kutyavezető képzés - felkészítés BH vizsgára - felkészítés IPO vizsgára - kutya panzió - felkészítés kiállításra.

Hirdetés
Kutyasport Tréning Center

Kutyasport Tréning Center

Kedves Gazdik! Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy megnyitja kapuit a kutyaiskolánk Iszkaszentgyörgyön, a Kutyasport Tréning Center területén. A csoportos képzésre szeretettel várunk minden tanulni vágyó Gazdit és Kedvencet! Szerda: 17:00-tól Péntek: 17:00-tól (csak őrző-védő) Szombat: 16:00-tól kezdő, 17:00-tól haladó Vasárnap: 16:00-tól kezdő 17:00-tól haladó Kutyaovi: Csoportos képzés: Egyéni képzés: Bentlakásos képzés: Háznál képzés:

Kutyasuli

Kutyasuli

Debrecenben 1997-ben indult először agility kiképzés. Biró Ancsa egyike volt azoknak a lelkes őrülteknek, akik azonnal belevágtak, hogy megtanulják az agility rejtelmeit. Rövid időn belül kiképzőként működött közre a csapat sikere érdekében. 2001-ben éppen akkor ment rövidebb időre külföldre, amikor a csapatból megalakult a DASZE. Hazatérésekor úgy döntött alapít egy új kutyaiskolát. 2006-ban kapott is lehetőséget a Debreceni Kutyaiskolában, hogy beindíthassa az agility szekciót. Kezdetben még házikészítésű akadályokon zajlottak az edzések, de később már csináltattunk egy komplett pályát, amit azóta is folyamatosan bővítgetünk, javítgatunk. Néhányan a korábbi csapatból azonnal csatlakoztak az iskolához. Induló csapat: Kovács Annamária, Balla Orsolya, Simon Izabella, Bujdosóné Ármós Ibolya, Lévai Anna, Lévainé Kápolnási Ibolya, Balogh Zsófia.

Lupo-K9

Lupo-K9

Kutyaiskolánkat 2009. augusztusában indítottuk Pápán, a régi városi strand területén. Célunk a minőségi kutyakiképzés és a felelős, kulturált kutyatartás. Engedelmességi gyakorlatainkat klikker-tréning keretein belül sajátítjuk el. Őrző-védő munka alapozását, szinten tartását és versenyre való felkészítését is vállaljuk. Igény esetén nyomkövetés tanítására is van lehetőség.

Meoe Balassagyarmati Szervezet

Meoe Balassagyarmati Szervezet

Szervezetünk kutyaiskolát működtet Balassagyarmaton az Ipoly parton lévő MEOE kutyakiképző pályán. Iskolánk, bemutatók tartását is válallja. Tegye velünk színesebbé rendezvényeit. Igérjük nem fog csalódni.

Misina

Misina

2005. tavaszán hosszas tervezés és előkészítő munka után Pécs-Somogyban létrehoztuk kutyaiskolánkat. Mivel anyagi lehetőségeink végesek, a legnagyobb gondot a megfelelő terület megtalálása jelentette. Ezért is külön öröm számunkra, hogy a 'Misina Természet - és Állatvédő Egyesület' támogatta elképzelésünket és rendelkezésünkre bocsátotta telephelyének egy eddig használaton kívüli területét, sőt a névhasználatot is engedélyezte.

Pacsi Alapítvány Debrecen

Pacsi Alapítvány Debrecen

2003 óta veszünk részt kutyáinkkal fejlesztő foglalkozásokon, amiken a terapeuta, a kutya, és a felvezető közös munkájának köszönhetően a gyerekek örömmel vesznek részt. A kezdetektől mostanáig rengeteg gyermekhez és felnőtthöz jutottak el kutyáink, sokuk fejlődése nekik köszönhetően látványosan felgyorsult. A kutyákat a sérült emberek, annyira közel engedik magukhoz, amennyire embertársaikat már nem. A kutyára igazi társként tekintve megnyílnak, ellazulnak, lelkesebben vesznek részt a foglalkozásokon, szinte észre sem veszik, hogy feladatot hajtanak végre.

Puli nevelés

Puli nevelés

Ha egy jól nevelt kutyát akarunk, akkor azért tennünk is kell, nem csak várni a csodát. Érdemes a kedvenc pulinkat beíratni egy kutyaiskolába, ahol meg fogja tanulni, hogy kell a parancsokat teljesíteni, és szocializálódni is tud a másik kutyákhoz. Fontos, hogy a nevelést időben elkezdjük, és ezáltal kutyánk jól nevelt legyen.

T2 Kutyaiskola | Nagykanizsa

T2 Kutyaiskola | Nagykanizsa

Tislér Zoltán kutyakiképző vagyok, kutyaiskolát indítok, Nagykanizsától 5 km-re a 74. számú főút Fűzvölgyi elágazójánál, a Kőnig étteremmel szemközt kialakított kutyakiképző pályán! A képzések időpontja: péntek és szombat 17 óra A képzés célja, hogy minden fajtájú, nemű, korú kutyát megtanítsunk a szocializációtól, a környezetbe való beilleszkedésen át a sport, hobbi, vagy akár az őrző-védő munka alapjaira. Melyben főként az alapvető engedelmességi, ügyességi és őrző-védő munkák szerepelnek. Gyere el és megtanítjuk a kutyádat, hogy megértsen, Téged pedig arra, hogy őt megértsd! Hozz magaddal: ? oltási könyvet ? bőr nyakörvet ? bőr pórázt ? szájkosarat ? a kutyád kedvenc játékát A tanfolyam végén vizsga lehetőség!

Tuti menü