Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyaiskola - Vidék képes leírás - Kutyaiskola.tlap.hu
részletek »

Kutyaiskola - Vidék - Kutyaiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyaiskola.tlap.hu » Kutyaiskola - Vidék
Keresés
Találatok száma - 36 db
Alba Dog Center

Alba Dog Center

A kutya az ember legjobb barátja... ...Megmutatjuk, hogy ennél sokkal több is lehet! Kíváncsi rá, hogyan lesz a kedvencből egyben hűséges társ, lankadatlan őrző, vagy a legmegbízhatóbb munkatárs? Tanuljon Ön és kutyája a legjobbaktól! Több mint egy évtizedes tapasztalat a garancia arra, hogy biztosan elérje a kitűzött célt. Nem csupán a kutyát képezzük, hanem megismertetjük Önnel is azokat a módszereket, melyekkel megtaníthatja kutyájának az alapvető engedelmességet és viselkedési normákat.

Alfa Dog

Alfa Dog

Veszprémben a kutyaiskolában heti két alkalommal, szombaton délután és vasárnap délelőtt tartjuk foglalkozásainkat amelynek helyszíne a Veszprémi Állatkert feletti gulyadombi terület. E terület használatát a Veszprémi Állatkert biztosítja számunkra.

Az ovi

Az ovi

Az ovi fő célja: hogy a kutyusok játékos foglalkozások keretében sajátíthassák el az engedelmesség alapjait. Nagy hangsúlyt fektetünk a gazdi és kölyökkutya közti korai kapcsolat megalapozására, és hogy inkább a gazdit tanítjuk meg kutyául vagyis hogy ismerje a kutyája jelzéseit, mozdulatait. A gazdik tudását elméleti oktatással is segítjük, illetve egyénileg, személyre szabottan kapnak segítséget, tanácsokat az esetlegesen felmerülő problémákra.

Baráthegyi vakvezető iskola

Baráthegyi vakvezető iskola

A vakvezető-kutyák sokunkban mély érzéseket keltenek. Csodálatos, titokzatos, szeretetre méltó jószágok. Valódi misztériumot érzünk, ha arra gondolunk, hogy két különböző fajhoz tartozó élőlény, ember és kutya hogyan képes egymásra kölcsönösen vigyázva és felügyelve együtt élni a hétköznapokat, megértve szinte egymás gondolatait is. A vak ember számára a kutya nem segédeszköz. Sokkal több annál. Egy olyan társ, személyi segítő, aki ugyan nem ember, de ez a tény egyúttal az előnyére is szolgál. Emberek közt páratlan toleranciával viszonyul a gazdájához bármely élethelyzetben, és a maga természetességében fogadja el annak minden fogyatékosságát. Nincs előre megszabott munkaideje és bármikor megszakítja pihenését, ha indulni kell. Ám a kutya ugyanakkor érzékeny teremtmény is. Nem gép, amit használathoz ki-be kapcsolnak, hanem saját érzésekkel, szükségletekkel, akarattal rendelkező élőlény. Szüksége van figyelemre, gondoskodásra, megértésre és sok-sok szeretetre.

Berkes Zsolt

Berkes Zsolt

Berkes Zsolt vagyok a sándorfalvi kutyaiskola-panzió tulajdonosa. 1991-óta foglalkozom kutyakiképéssel. Több kutyaiskolában voltam kutyakiképző és segéd. Számos tanfolyamon és segédvizsgán résztvettem ahol sikeresen helytálltam. Nagy álmom volt egy kutyásbázis létrehozása amit 2001-ben sikerült megvalósítani. A kutyaiskola illetve a kutyapanzió egy hektár területen helyezkedik el, szép környezetben, ahol lehetőség van a kutyák állóképességét és munkavágyát növelni. A kutyakiképzésben többen segítenek, így egy évben számos kutyát fel szoktunk készíteni munkavizsgákra.

Borsod-Dogsport

Borsod-Dogsport

2009. április közepén, B-A-Z. megyében nyitottuk meg kutyaiskolánkat, a Miskolc határában található tűzoltóság gyakorlópályáján. Fő profilunk: a BH-IPO-VK vizsgákra/versenyekre történő felkészítés az igényeknek megfelelően, engedelmes tréningek egyénileg, személyre/kutyára szabottan, közös nyomkövetések segítséggel és őrző-védő munka. Fő profilunkba tartoznak még az agility edzések. Vállalunk továbbá ringdresszúrát, tenyészszemlére és Körung-ra való felkészítést, dogdancing oktatást.

Brave Dogs

Brave Dogs

A Brave Dogs kutyaiskolában szakképzett és nagy tapasztalattal, sok éves gyakorlattal rendelkező kiképzők és segítőik felügyelete és irányítása alatt zajlanak a foglalkozások. Ezen foglalkozások baráti hangulatúak, rugalmasak az aktuális igényekhez igazodnak. A fegyelem sok humorral fűszerezve élvezetesebbé és szórakoztatóvá teszi óráinkat, mely mára a résztvevők jelentős része számára nem csak egy hétvégi foglalkozás hanem családi program is -mint egy piknik -, amelyen közösen vesz részt a család apraja-nagyja, kedvence(i). A jó hangulatú, kellemes és tartalmas hétvégi (igény szerint hétköznapi) program megvalósulásán dolgozó stáb, valamint a jelenlegi klubtagok, sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, leendő tagot.

Budakeszi

Budakeszi

Reméljük itt minden információt megtalál, amire szüksége lehet, és kedvet kap, hogy kutyusával eljárjon hozzánk! Szeretettel várunk mindenkit! Engedelmes A kiképzés alapja a játék vagy a jutalom. A kiképzés végeredménye, célja egyénenként különböző lehet. Mindenki a maga belátása szerint dönti el, hogy mit szeretne elérni kutyájával. Ez lehet az alapvető szófogadás, fegyelmezettség elsajátítása, de aki kedvet érez hozzá, akár bele is kóstolhat a versenyzés világába.

BVSE

BVSE

Az oktatásokat három okleveles kutyakiképző és egy kiképzősegéd vezeti. A képzés pozitív megerősítés szerinti oktatásra épül, ahol a játék és jutalomfalat, mint motiváló eszközök, kapnak nagy szerepet. A részvétel, fajta és korhatár független, egyéni és csoportos foglalkozások keretében történik. A csoportos foglalkozásokon a kutyák egymás iránti szocializálásukat tartjuk elsődlegesnek.

Hirdetés
Cegléd

Cegléd

A kutyák szeretetét még gyerekkoromból hoztam magammal. A versenyszellem már kissrácként bennem volt,versenyszerűen sportoltam hosszú éveken keresztül. A kutyában egy megbízható szabadidőtársra és sporttársra találtam. Már az első kutyámmal is jelentós eredményeket értem el IPO -VK 3 szinten, őrzővédő bajnokságot nyertem,munkakutya versenyeken is dobogós helyeket értem el. Az elmúlt évek tapasztalata hozta magával, hogy mások látták az eredményeket és segítséget kértek kutyáik felkészítésében. Közülük többen is sikeresen vizsgáztak kutyáikkal. Mivel nagyon érdekelt a kutyázás, próbáltam mindig többet tanulni belföldi és külföldi szaktekintélyektől.

Cerberos

Cerberos

A jelentkezés feltétele a tanfolyam kezdetekor betöltött 8 hónapos kor. Iskolánk alapfokú tanfolyama biztosítja a kutyák szocializációját, engedelmességét. A gazdikat megtanítjuk, hogyan értsék meg kedvencük cselekedetit, és miként viselkedjenek, hogy tökéletes összhang alakuljon ki közöttük. Minden viselkedészavart mutató ebbel külön foglalkozunk. A tanfolyam 6 hétből áll, melynek a végén a tanulók vizsgát tesznek. A tanfolyam sikeres elvégzéséről oklevelet adunk.

Czimre

Czimre

Problémás, neveletlen Kutyájának tanításához segítséget nyújtunk (fajtától függetlenül)! Szolgáltatásaink: kiterjednek az Ön igényei szerint, a kölyökkutyák szakszerű felnevelésétől (akár már 3 hónapos kortól), egészen a munkavizsgára történő felkészítésig. Lehetőségek: - Kutyaóvoda: (3 hónapos kortól) szocializálás. - Növendék és fiatal kutyák részére: előképzés, ösztönös adottságok fejlesztése. - Felnőtt kutyák kiképzése.

Debreceni Szent Ferenc Kutyaiskola

Debreceni Szent Ferenc Kutyaiskola

Iskolánk 2009 októberében alakult, közel a városhoz, egy festői szépségű erdei tisztáson. Itt szeretnénk létrehozni egy jól felszerelt, minőségi szolgáltatásokat nyújtó kutyaiskolát, ahol a kutyák és gazdijaik zavartalanul tanulhatnak és készülhetnek föl kiállításra, engedelmes vagy akár három fázisú munkavizsgára is. Iskolánk egyedülállóan nem kutya, hanem gazdi-képző! Mi a gazdikat képezzük arra, hogy mindenki a saját szintjén és céljai szerint sajátíthassa el azokat a fortélyokat és technikákat amivel megfelelő képpen tud majd a kutyájával kommunikálni.

Dog Plusz

Dog Plusz

A kutya nem csak az ember legjobb barátja, hanem igazi társ, ha megfelelően gondoskodunk róla. A gondoskodás az etetés és a megfelelő életkörülmények biztosítása mellett, mozgástér, játék, és fejlődési lehetőség biztosítását is jelenti. A kutyák nagy része szívesen tesz gazdája kedvére, és megfelelő tanítással könnyen megérti, mi a jó, és mit nem szabad. Kutyakiképzőként próbálom az embereknek megmutatni, hogyan hozhatják ki kutyájukból (és magukból) a legjobbat. Nem az a célom, hogy minden kutya hibátlanul hajtsa végre a különböző feladatokat, hanem hogy a gazda és a kutya között a lehető legjobb kapcsolat alakuljon ki, hogy élvezni tudják az együtt töltött időt. Minél több gazda és kutya ismeri az alapvető viselkedési normákat, annál kevesebb konfliktus lesz ember és kutya között. Kevesebb kutyatámadás éri az embereket, és kevesebb brutális bántalmazás éri a kutyákat. A DOG PLUSZ KUTYAISKOLA fő célja, hogy Magyarországon kialakuljon egy olyan kutyatartási kultúra, mely által jobbá tehetjük saját és négylábú társaink életét.

Eb-Dorado

Eb-Dorado

Kutyakiképző Iskolánk 2001. tavaszán kezdte meg működését Radics Zsolt vezetésével Érden, a piac melletti réten. 2007 végén az autópálya építés miatt azonban sajnos el kellett hagynunk a területet. Ebben a nehéz időszakban, mely terület kereséssel, tárgyalással, ügyintézéssel telt a budafoki TOP-DOG kutyaiskola fogadta be a csapatunkat, két szép és emlékezetes évet töltöttünk ott.

Eb-Training Team Kiskunhalasi Kutyaiskola

Eb-Training Team Kiskunhalasi Kutyaiskola

A honlap a kutya kiképzését mutatja be, az alapoktól, a munkavizsgán át, a versenyszintig.Sok videóval és bloggal.Az Eb-Training Team egy kis csapat; kutyakiképzőkből és segédekből áll. Kutyáink munkavizsgázottak és vannak köztük olyanok akik eredményesen vettek részt versenyeken.Szeretném bemutatni hogyan képezzük ki a kutyákat engedelmes(BH),HPO I-II-III munkavizsgára: - hogyan kell (lehet) nyomot fektetni - hogyan tanítom a tárgyjelzést - mi az- az apport - hogyan tanítom az akadályugrást ,előreküldést - mi az a fűrkészés - menekülő elfogása és bátorságpróba?

Egri Kutyaiskola

Egri Kutyaiskola

Kovács Ágnes vagyok, húsz éve foglalkozom kutyakiképzéssel. Kedvenc kutyás sportom az agility, tíz éve versenyzek mudijaimmal, kétszer voltam országos bajnok, négyszer az agility világbajnokság magyar válogatottjának a tagja. Vadászkutya munkabíróként főleg a kopó fajtákat bírálom. Egertől húsz kilométerre élek párommal egy tanyán, kutyapanziónkat is ott működtetjük. Jelenleg tíz kutyánk van.

Tuti menü