Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyaiskola - Budapest képes leírás - Kutyaiskola.tlap.hu
részletek »

Kutyaiskola - Budapest - Kutyaiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyaiskola.tlap.hu » Kutyaiskola - Budapest
Keresés
Találatok száma - 10 db
Aquincum Agility

Aquincum Agility

Az Aquincum ASE 1995 óta vállalja kutyák fegyelmező és Agility oktatását. Ez idő alatt számos tehetséges versenyző került ki sorainkból. Országos Bajnokok, Junior Európa Bajnokok, lengyelországi világkupa győztes és Világbajnoksági válogatottak. Az agility az első olyan kutyás-sportok közé tartozik, melyet bárki, bármilyen fajtájú kutyával végezhet. Amennyiben kutyád tele van felesleges energiákkal, esetleg nem figyel Rád eléggé, vagy csak mozgással szeretnéd szabadidődet eltölteni, kérjük keress fel minket! A fegyelmező oktatásunkon az alapismereteket sajátthatják el a gazdik oktatóink segítségével. Ilyenek az ül, áll, fekszik, marad valamint a kutyákkal szembeni közömbösség. Ezeken kívül tervezzük az ún. BH "kísérőkutya vizsga" bevezetését is, mely az alapismerteken kívül az utcán közlekedőkkel (biciklisek, futók, autók) szembeni viselkedést is tartalmazza.

Cerberos Kutyaiskola

Cerberos Kutyaiskola

Kiképzőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Számtalanszor találkoztunk kétségbeesett gazdikkal. Őket hallgatva felmerült egy kérdés: Miért nem keresnek fel egy kutyaiskolát? Hiszen egy hozzáértő szakember tudna segíteni a kutyával kapcsolatos problémákon. Feltéve a kérdést, mindig hasonló válaszokat kaptunk: Elvittem, de azt mondták: öreg, agresszív, összeférhetetlen, hiperaktív, harapós, félős... Egy szóval problémás. A menhelyekre tíz kutyából hármat azért adnak be, mert megharapott valakit, vagy csak kezelhetetlen. Mivel ez a zavar általában tanult hibás viselkedésforma, a kutyák 98%-ánál a gazdák együttműködésével jelentős javulás érhető el.

Ebgondolat Kutyaiskola

Ebgondolat Kutyaiskola

Kutyája kicsi vagy nagy, kölyök vagy felnőtt, fajtatiszta vagy keverék, nevelt vagy neveletlen? Nálunk megtalálja a helyét! Kölyökcsoportunkba várjuk a legkisebbeket,4 hónapos korig ingyenes oktatással. 7 hónapos kortól pedig az alapfokú tanfolyamon foglalkozunk kedvencével egy 7 hetes intenzív tematika segítségével, amely egy kézbentarthatósági vizsgával zárul. Félős ill. agresszív kutyákat külön rehabitálunk személyre szabott program segítségével. Nagyon sok érdekes területre adunk bepillantást: dog-dancing, frisbee, agility, K99 vizsgák, több kutyás tanfolyam, klikker klub, felügyelt kutyafuttató. Kisgyermekeknek külön tanfolyamot indítunk 6-12 éves kor között. Szeretettel várjuk Budapest 22. kerületében!

Herosz

Herosz

Szita Gyöngyvér vagyok, jelenleg az ELTE földtudomány szakos hallgatója. Az engedelmességi órákat tartom a kutyaiskolában. Kutyás pályafutásom hét évvel ezelőtt kezdődött. Ekkor kaptam első kutyámat egy kis három hónapos mudi személyében. Vacak, mint minden valamire való mudi rengeteg energiával rendelkezett és rendelkezik a mai napig, ezért kénytelen voltam kitalálni valamit amivel le tudom kötni egy kicsit. Rengeteget jártunk kirándulni, sétálni, majd elmentünk egy közeli kutyasuliba is. Ekkor szerettem bele a kutyázás -ba. Azóta sikeresen letettünk egy engedelmességi vizsgát, jártunk több helyre agilityzni, manapság a dog-dancing-nek hódolunk.

Kőbányai Happy Dog Kutyaiskola

Kőbányai Happy Dog Kutyaiskola

Megalakulásunk óta munkálkodunk a kultúrált kutyatartás népszerűsítésén és felkészítjük sportolóinkat a hazai és nemzetközi versenyekre. Ma már egyre több iskolán igyekeznek megvalósítani azt a kultúrált környezetet, ami nálunk már sok éves gyakorlat. Munkánkban felhasználjuk a legkorszerűbb technikai eszközöket (számítógép, Internet digitális- és videotechnika). A jó hangulathoz hozzájárul a színvonalas büfé. Az iskolánkon elsőként valósulhatott meg az esti gyakorláshoz nagy segítséget nyújtó világítási rendszer. Azóta a korai sötétedés ellenére is magas színvonalú felkészítést tudunk biztosítani.

Kutyaiskola Budapest

Kutyaiskola Budapest

A 3-5 hónapos kiskutyák részére a képzés jelentős kedvezménnyel minden szombaton és vasárnap!! Nagy hangsúlyt fektetünk képzéseinkkel arra, hogy kutyánkkal való minden napi együttlétben öröme legyen.

Kutyakiképzés - Dogmopolite

Kutyakiképzés - Dogmopolite

A Dogmopolite az első olyan szakszerű vállalkozás ma Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt. Szolgáltatásaink köre felöleli a kutyasétáltatástól és csőszködéstől kezdve az egészségügy és szakmai tanácsadáson át egészen a kutyakiképzést, és kutyakozmetikát.

METEOR Csepel

METEOR Csepel

Az iskola új nevet is kapott, METEOR Csepeli kutyakiképző iskola 1.: Az iskola jelenlegi csapata 1993-ban jött létre, akkor még budapesti HEROSZ Kutyakiképző Iskola néven. A kiképzések a HEROSZ menhely melletti gondozott területen zajlottak. Az egyre bővülő csapat hétvégenként jött össze. Sok érdeklődő, sok kutyás jött, akik a szomszédos menhelyen találtak rá kedvencükre. Emellett az iskolán kialakult a versenysportra való képzés, de ring-dresszúrával és általános kutya nevelési kérdésekkel is foglalkoztunk. Ezt az iskola biztosítani tudta, vezetője, Hegedűs Péter és segédei jóvoltából. Ezen a területen 5 alkalommal került megrendezésre nyári kutyás tabor, mely mindig egyre jobb lett és minden évben visszatértek az ismerős arcok és kutyáik.

MKOSE

MKOSE

Kiképzőpályánk Budapest XVII. kerület Erdő alatti dűlő úton található. Jól felszerelt több mint 2000 négyzetméteren elterülő kiképzőpályán évszaktól függetlenül fogadjuk a kutyásokat. Foglalkozások idején vizsgázott kiképzők irányításával zajlik a kutyák és a gazdik "okosítása". Kiképzések alkalmával figyelembe veszünk egyéni igényeket is. Egyesületünk vizsgarendszerének köszönhetően folyamatos elismerésben részesülnek a nálunk gyakorlók. Várunk mindenkit, aki a kutyázáshoz kedvet érez.

Hirdetés
Mosoly Kutyaiskola

Mosoly Kutyaiskola

A Mosoly Kutyaiskola nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint, hogy Magyarországon, minden kutya és minden gazdi mosolyogjon. A kutya az ember legjobb barátja. Sokan nem értik csak akkor, ha át is élik ezt. Ahhoz pedig, hogy ez az életre szóló barátság zökkenőmentes és harmonikus legyen, elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció. A Kutyaiskola azzal a szándékkal jött létre, hogy segítsen kutyáknak és gazdáiknak megtalálni a közös hangot, illetve, hogy azok, akik eddig csak vágyakoztak az ember legjobb barátja után, megtalálhassák az igazit. Azon négylábúak előtt is, akik ma még az utcán kóborolnak, vagy méltatlan körülmények között tengetik hétköznapjaikat is megcsillan a remény, az alapítók által megálmodott Mosoly Rehabilitációs Központban, hogy elnyerjék méltó helyüket és egyúttal álom-gazdijukat.

Tuti menü