Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyaiskola linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pacsi - Z Kutyaiskola [5. oldal]
részletek »

Kutyaiskola képes leírás: Pacsi - Z Kutyaiskola [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyaiskola.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Pacsi Alapítvány Debrecen

Pacsi Alapítvány Debrecen

2003 óta veszünk részt kutyáinkkal fejlesztő foglalkozásokon, amiken a terapeuta, a kutya, és a felvezető közös munkájának köszönhetően a gyerekek örömmel vesznek részt. A kezdetektől mostanáig rengeteg gyermekhez és felnőtthöz jutottak el kutyáink, sokuk fejlődése nekik köszönhetően látványosan felgyorsult. A kutyákat a sérült emberek, annyira közel engedik magukhoz, amennyire embertársaikat már nem. A kutyára igazi társként tekintve megnyílnak, ellazulnak, lelkesebben vesznek részt a foglalkozásokon, szinte észre sem veszik, hogy feladatot hajtanak végre.

Pintye András

Pintye András

Pintye András vagyok 1994-ben végeztem kiképzésvezetői tanfolyamot és azóta foglalkozom kutyakiképzéssel. Az évek során részt vettem több kutyával kapcsolatos tanfolyamon. Csoportos foglalkozás helyszíne Nyíregyháza. Itt az engedelmességi gyakorlatok mellett készülünk a K99es vizsgarendszer mind a 4fazisú vizsgáira. Az engedelmességi tanfolyamok végén vizsgát szervezünk.

Puli nevelés

Puli nevelés

Ha egy jól nevelt kutyát akarunk, akkor azért tennünk is kell, nem csak várni a csodát. Érdemes a kedvenc pulinkat beíratni egy kutyaiskolába, ahol meg fogja tanulni, hogy kell a parancsokat teljesíteni, és szocializálódni is tud a másik kutyákhoz. Fontos, hogy a nevelést időben elkezdjük, és ezáltal kutyánk jól nevelt legyen.

Rendezvények az Állatkertben a víz világnapja alkalmából

Rendezvények az Állatkertben a víz világnapja alkalmából

Díjmentesen látogathatják a 14 éven aluli gyerekek hétvégén a Fővárosi Állat- és Növénykert víz világnapjához kapcsolódó programjait. Az Állatkert és a Fővárosi Vízművek közös rendezvényén szombaton és vasárnap vízzel kapcsolatos játékok sokasága, vetélkedők, kézműves kuckó, vízkóstoló várja az apróbb és nagyobb érdeklődőket- közölte a városligeti intézmény csütörtökön az MTI-vel. A Duna Múzeum a víz hasznosításának lehetőségeit szemléltető makettekkel készül, de lesznek a szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő szórakoztató játékok is. Naponta négyszer a Csodák palotája Öveges termének kísérleteit is megtekinthetik a látogatók, akik megtudhatják, hogy mekkora 'vízlábnyomot' hagyunk magunk után, elegendő-e a testünkben lévő víz mennyisége egy kávé előállításához, és hogy egy négytagú család havonta mennyit takaríthat meg, ha folyadékszükségletét csapvízzel elégíti ki? Az ENSZ-közgyűlés az 1992-es dublini környezetvédelmi világkonferencia javaslatára döntött a víz világnapja március 22-i megtartásáról. A Föld vízkészletének kevesebb mint három százaléka édesvíz, de ennek csak tizede vehető közvetlenül igénybe. A többi sarki jégsapkákba, gleccserekbe zárva található. Jelenleg a Föld 1,2 milliárd lakója nem jut egészséges és elegendő ivóvízhez, 2025-ben pedig már az emberiség kétharmadát fenyegeti majd ez a veszély.

Rendőrkutya támadott

Rendőrkutya támadott

Információnk szerint az állat augusztusban végzett gazdája másik kutyájával. A rendőr megvásárolta és magánál tartotta korábbi, kiöregedett szolgálati kutyáját, s ez az eb lett a támadás áldozata. Úgy tudjuk, a rendőr korábban többször is panaszkodott rottweilere viselkedésére, de hivatalosan nem tett erről szóló bejelentést.

Szarvasgombász-kutya verseny

Szarvasgombász-kutya verseny

A kutyaversenyen 24 kutya tudott indulni (lett volna néhánnyal több is, de most nem volt több pályára lehetőségünk). A kutyák párosával kieséses rendszerben (24-12-6-3) mérkőztek meg a győztes címért, a győztes kutyának 4 alkalommal kellett legyőznie ellenfeleit. A korábbiakhoz képest sokat javult a versengés általános színvonala, jobbak lettek a kutyák. Az erős mezőnyt az is jelzi, hogy a 3 elődöntőben és a döntőben is minimális volt a különbség a nyertes és vesztes között. Igazán izgalmas volt a majdnem két órás program. Öreg Feri már az első körben kiesett sajnos, csak az vigasztal, hogy a végül döntőben bejutó és ott harmadik címe szerző Bella győzte le. Mokka nagyon ügyes volt (csak elég szeleburdi L), 2 győzelemmel bejutott a legjobb 6 közé és egyetlenegy gombával (4:3) a későbbi első helyezett Bence győzte le. Érdekesség hogy a legjobb 6 kutyára csak 4 gazda jutott, mert Nagy Zoltán és Bufa Attila is két kutyával jutott az elődöntőbe.

Szőcs Mónika

Szőcs Mónika

Szőcs Mónika vagyok. 1985-ben kezdtem el foglalkozni a munkakutya kiképzéssel. Akkor Budapesten a XIII. kerületben laktunk, így az akkori kutyámmal Johnny-val a mai OMSE kutyasuliba kezdtünk járni. Ott a trénerem ma is Magyarország legjobb sport kutyakiképzője, versenyzője, szakembere volt.

Szücs Károly

Szücs Károly

Szücs Károly vagyok kutyakiképző és kiképzősegéd. Közel húsz éve foglalkozom kutyák képzésével, kutyás pályafutásom a Hortobágyi úti kutyaiskolában kezdődött, majd a Határőrségnél a szolgálati kutyák és képzésük iránti érdeklődésem. Ezt követően 1998-ban egyenruhás lettem, melynek első három évében kutyavezetőként dolgoztam, majd a következő 5 évben kutyatelep vezetőként irányítottam 15 szolgálati kutya és 13 egyenruhás kutyavezető képzését, vizsgáztatását. Ez idő alatt folyamatosan képeztem különböző fajtájú kutyákat engedelmes és őrző-védő feladatokra.

T2 Kutyaiskola | Nagykanizsa

T2 Kutyaiskola | Nagykanizsa

Tislér Zoltán kutyakiképző vagyok, kutyaiskolát indítok, Nagykanizsától 5 km-re a 74. számú főút Fűzvölgyi elágazójánál, a Kőnig étteremmel szemközt kialakított kutyakiképző pályán! A képzések időpontja: péntek és szombat 17 óra A képzés célja, hogy minden fajtájú, nemű, korú kutyát megtanítsunk a szocializációtól, a környezetbe való beilleszkedésen át a sport, hobbi, vagy akár az őrző-védő munka alapjaira. Melyben főként az alapvető engedelmességi, ügyességi és őrző-védő munkák szerepelnek. Gyere el és megtanítjuk a kutyádat, hogy megértsen, Téged pedig arra, hogy őt megértsd! Hozz magaddal: ? oltási könyvet ? bőr nyakörvet ? bőr pórázt ? szájkosarat ? a kutyád kedvenc játékát A tanfolyam végén vizsga lehetőség!

Hirdetés
Tóth Roland

Tóth Roland

Tóth Roland vagyok. 1995 óta foglalkozom kutyakiképzéssel. Szerencsés életemnek köszönhetően több kutyaiskola őrző-védő koordinátoraként is közreműködtem, ezáltal szinte minden kutyafajtával sikerült megismerkednem és eredményes munkát produkálnom. Az elmúlt évek alatt sok nemzeti és nemzetközi kiállításra, munkaversenyre készítettem fel kutyákat és több kiemelt rendezvényen vettem részt segédként. Jónéhány Európa-hírű munkakutya tenyészetnek vagyok az őrző-védő trénere, köztük a Sirokkói kennelé is. Egyik legnagyobb eredményem az 1996-97-ben elért, a MEOE által regisztrált, 1. osztályú őrző-védő segéd fokozat.

Újabb rendőrkutya állt szolgálatba Csongrádon

Újabb rendőrkutya állt szolgálatba Csongrádon

Kedd óta teljesít közterületi szolgálatot Csongrádon és a város kistérségben Narkó, az új járőrkutya. A kiváló kondícióban lévő német juhász Márton Magdolna zászlós, járőrvezető társa. Narkó bőven felér egy két-, vagy akár többfős járőrrel is, hiszen általa a rendőr olyan biztosítást és biztonságot kap az intézkedés során, amelyet egy járőrtárs nehezen nyújthat. A kutya érzékszervei ugyanis jóval kifinomultabbak az emberénél. Ráadásul a járőrkutyákat úgy képzik ki, hogy azok egyetlen gazdának' engedelmeskedjenek, s vigyázzanak rá - hallottuk Barta János alezredestől, a közrendvédelmi és közlekedésrendészeti osztály vezetőjétől.

Vakvezető Kutyakiképző Iskola

Vakvezető Kutyakiképző Iskola

Az első német juhászkutya kiképzésével 1972-ben kezdődött az érdemi kutyázás. Persze előtte a gyermekkort is a kutyák iránti érdeklődés jellemezte és már akkor történt a "megfertőződés". 1985-ig "csak" a tanulás és a munka utáni idő telt kutyázással, de az akkori kutyás élet fellendülésének köszönhetően főállású kutyakiképzők lettünk. Elsősorban őrző-védő fajtákkal foglalkoztunk, de számos kedvenc is megfordult nálunk. Először német juhászkutyát, majd 1987-től dobermannt tenyésztettünk Paróvári kennel név alatt. 1989-től kezdődően foglalkozunk vakvezető kutyák képzésével. Jelenleg német és osztrák igényeket elégítünk ki, mivel a magyarországi finanszírozás nem tud elmozdulni a holtpontról. Labradorokat 1996-óta tartunk és tenyésztünk.

VéghTamás

VéghTamás

Végh Tamás vagyok kutyakiképző. Vállalom kutyák engedelmességre nevelését őrző-védő kiképzését igény szerint bentlakással vagy otthonában. 1989-ben vásároltam első kutyámat az óta foglalkozom kutyákkal. Kezdetben könyvekből, barátoktól szedegettem össze a kiképzési ismereteket, majd lehetőségem nyílt szakemberektől tanulni. Később eredményes kutyakiképzői vizsgát tettem. Mostanra a Magyar Kutyavezetők Országos Sport Egyesületének az elnöke vagyok és a szervezet kutyaiskolájának a vezetője.

Winhoffer Tamás

Winhoffer Tamás

A nevem Winhoffer Tamás, és egy Szombathelyhez közeli kis településen, Tanakajdon lakom. Sok más kiképzővel ellentétben nem mondhatnám, hogy egész életemben arról álmodtam, hogy kutyákkal akarok foglalkozni. 2001-ben úgy döntöttem, hogy az akkor már kilenc éves erdélyi kopó kutyám mellé keresek egy társat. Gondolom, Önök közül is voltak már páran abban a helyzetben, hogy nem tudtak ellenállni egy kölyök-kutya tekintetének, és már vitték is haza. Olyan apróságokkal ki foglalkozott, hogy oltás, a szülők és a kölyök viselkedése, egészségi állapota, adásvételi szerződés, törzskönyv? Így a második kutyám Alíz, a német-juhászkutya szuka lett.

Z-Kutyaiskola

Z-Kutyaiskola

Iskolánk 2009. októberében nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt. Azoknak szeretnénk alternatívát kínálni a térségben; - akik nyitottak az új képzési módszerek iránt - akik valóban tenni akarnak kutyájuk nevelése érdekében. Minden esetben a kényszermentes megoldást keresve. Ennek megfelelően maga a tanítás klikkerrel történik. Kiképzőink mind magasan képzett szakemberek, akik több kiképzésvezetői tanfolyamot végeztek, szemináriumokra járnak és tartanak, folyamatosan képzik magukat.

Tuti menü