Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyaiskola linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: KutyaPoint - Mosonyi [4. oldal]
részletek »

Kutyaiskola képes leírás: KutyaPoint - Mosonyi [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyaiskola.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
KutyaPoint

KutyaPoint

A KutyaPoint.hu weboldal azzal a céllal készült, hogy egyfajta kutyás közösség jöjjön létre, a kutyaszerető gazdik és kedvenceink között. Legyen szó, a kedvencek társkereséséről, fedeztetésről, kutyamenhelyek és kennelek kutyáiról, eladó kis kutyakölykökről, esetlegesen a gazdik társkereséséről, tapasztalat cseréről. Mert minden gazdinak a kutyája a legfontosabb, így ennek enged teret a KutyaPoint.hu kutyatárskereső portál. Regisztrálj, ismerkedj, tölts fel képeket, és szólj kutyás ismerőseidnek, hogy ki alakulhasson egy kellemes kutyás közösségi portál.

Kutyás Univerzum

Kutyás Univerzum

A Kutyás Univerzum munkakutya képző szakmai tevékenységét Kunhegyesi Tibor babérkoszorús kutyakiképző mester, FCI-MEOE őrző-védő teljesítmény bíró irányítja. A Kutyás Univerzum szolgáltatásai: - csoportos kiképzés - bentlakásos kiképzés - egyéni kiképzés - kutyakiképző képzés - kutyavezető képzés - felkészítés BH vizsgára - felkészítés IPO vizsgára - kutya panzió - felkészítés kiállításra.

Kutyasport Tréning Center

Kutyasport Tréning Center

Kedves Gazdik! Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy megnyitja kapuit a kutyaiskolánk Iszkaszentgyörgyön, a Kutyasport Tréning Center területén. A csoportos képzésre szeretettel várunk minden tanulni vágyó Gazdit és Kedvencet! Szerda: 17:00-tól Péntek: 17:00-tól (csak őrző-védő) Szombat: 16:00-tól kezdő, 17:00-tól haladó Vasárnap: 16:00-tól kezdő 17:00-tól haladó Kutyaovi: Csoportos képzés: Egyéni képzés: Bentlakásos képzés: Háznál képzés:

Kutyasuli

Kutyasuli

Debrecenben 1997-ben indult először agility kiképzés. Biró Ancsa egyike volt azoknak a lelkes őrülteknek, akik azonnal belevágtak, hogy megtanulják az agility rejtelmeit. Rövid időn belül kiképzőként működött közre a csapat sikere érdekében. 2001-ben éppen akkor ment rövidebb időre külföldre, amikor a csapatból megalakult a DASZE. Hazatérésekor úgy döntött alapít egy új kutyaiskolát. 2006-ban kapott is lehetőséget a Debreceni Kutyaiskolában, hogy beindíthassa az agility szekciót. Kezdetben még házikészítésű akadályokon zajlottak az edzések, de később már csináltattunk egy komplett pályát, amit azóta is folyamatosan bővítgetünk, javítgatunk. Néhányan a korábbi csapatból azonnal csatlakoztak az iskolához. Induló csapat: Kovács Annamária, Balla Orsolya, Simon Izabella, Bujdosóné Ármós Ibolya, Lévai Anna, Lévainé Kápolnási Ibolya, Balogh Zsófia.

Kutyával az orvhalászok ellen

Kutyával az orvhalászok ellen

Vízi rendőrkutyákat képeznek Szolnokon. A négylábúakat elsősorban az orvhalászok ellen veti majd be a tiszai rendőrség. Jelenleg az országban a Balatonon, és a Dunán lát el szolgálatot kutyás rendőr, a két napos kiképzés után már a Tiszán is így járőröznek majd.

Levente Zsolt

Levente Zsolt

Közel 17 éve kutyázom, 15 éve foglalkozom kutyák képzésével. Jelenleg hivatásos állományú fegyveres testületnél főállásban is kutyakiképző vagyok. Az elmúlt években több szolgálati és sportversenyen teljesítettem eredményesen. Tenyészszemléken, versenyeken segédként találkozhattatok velem.

Lupo-K9

Lupo-K9

Kutyaiskolánkat 2009. augusztusában indítottuk Pápán, a régi városi strand területén. Célunk a minőségi kutyakiképzés és a felelős, kulturált kutyatartás. Engedelmességi gyakorlatainkat klikker-tréning keretein belül sajátítjuk el. Őrző-védő munka alapozását, szinten tartását és versenyre való felkészítését is vállaljuk. Igény esetén nyomkövetés tanítására is van lehetőség.

Ma rendőrkutyákkal próbálkoznak a rendbontók ellen

Ma rendőrkutyákkal próbálkoznak a rendbontók ellen

A jövőben rendőrkutyákkal veszi fel a harcot a görög rendőrség a sporteseményeken a rendbontók és a zsebtolvajok ellen. A törvény már elkészült, a parlament várhatóan heteken belül szentesíti - számolt be kedden a To Vima című athéni újság.

Magyar Vakvezető Kutyák Napja

Magyar Vakvezető Kutyák Napja

Közép-Európában elsőként, 1977 tavaszán indult Budapesten a vakvezető-kutyák kiképzése, amely nem csak fizikai és lelki segítséget, de egy új életminőséget, és reményt adott a magyar látásfogyatékos emberek számára.

Hirdetés
Megugatta a rendőrkutyát a férfi

Megugatta a rendőrkutyát a férfi

Rendőrkutya megugatásáért vettek őrizetbe egy férfit az Egyesült Államokban. A 26 éves illető egy parkoló rendőrautóban lévő kutyával keveredett szó-, illetve 'vauváltásba', mivel hamarosan az eb válaszolgatott. Erre a férfi üvöltözni kezdett, a kutya pedig egyre idegesebb lett. A közelben lévő - ember - rendőrök elunták a hangoskodást, és őrizetbe vették a kutyadühítőt. A férfit hamarosan elengedték, miután kifizette óvadékát. Bíróság elé kerül rendbontásért.

Meoe Balassagyarmati Szervezet

Meoe Balassagyarmati Szervezet

Szervezetünk kutyaiskolát működtet Balassagyarmaton az Ipoly parton lévő MEOE kutyakiképző pályán. Iskolánk, bemutatók tartását is válallja. Tegye velünk színesebbé rendezvényeit. Igérjük nem fog csalódni.

METEOR Csepel

METEOR Csepel

Az iskola új nevet is kapott, METEOR Csepeli kutyakiképző iskola 1.: Az iskola jelenlegi csapata 1993-ban jött létre, akkor még budapesti HEROSZ Kutyakiképző Iskola néven. A kiképzések a HEROSZ menhely melletti gondozott területen zajlottak. Az egyre bővülő csapat hétvégenként jött össze. Sok érdeklődő, sok kutyás jött, akik a szomszédos menhelyen találtak rá kedvencükre. Emellett az iskolán kialakult a versenysportra való képzés, de ring-dresszúrával és általános kutya nevelési kérdésekkel is foglalkoztunk. Ezt az iskola biztosítani tudta, vezetője, Hegedűs Péter és segédei jóvoltából. Ezen a területen 5 alkalommal került megrendezésre nyári kutyás tabor, mely mindig egyre jobb lett és minden évben visszatértek az ismerős arcok és kutyáik.

Misina

Misina

2005. tavaszán hosszas tervezés és előkészítő munka után Pécs-Somogyban létrehoztuk kutyaiskolánkat. Mivel anyagi lehetőségeink végesek, a legnagyobb gondot a megfelelő terület megtalálása jelentette. Ezért is külön öröm számunkra, hogy a 'Misina Természet - és Állatvédő Egyesület' támogatta elképzelésünket és rendelkezésünkre bocsátotta telephelyének egy eddig használaton kívüli területét, sőt a névhasználatot is engedélyezte.

MKOSE

MKOSE

Kiképzőpályánk Budapest XVII. kerület Erdő alatti dűlő úton található. Jól felszerelt több mint 2000 négyzetméteren elterülő kiképzőpályán évszaktól függetlenül fogadjuk a kutyásokat. Foglalkozások idején vizsgázott kiképzők irányításával zajlik a kutyák és a gazdik "okosítása". Kiképzések alkalmával figyelembe veszünk egyéni igényeket is. Egyesületünk vizsgarendszerének köszönhetően folyamatos elismerésben részesülnek a nálunk gyakorlók. Várunk mindenkit, aki a kutyázáshoz kedvet érez.

MNO - FMM

MNO - FMM

Mivel Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a kutyás szolgálati egységek számát mintegy a duplájára szándékozik növelni a rendőrség, e cél érdekében kerül sor egy újabb vásárvizsgára. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság várja azokat a magánszemélyeket, vállalkozókat, akik szívesen eladnák rendőri szolgálatra alkalmas kutyáikat. Elsősorban középtermetűnél nagyobb, illetve nagytestű kutyákat (német juhász, boxer, rottweiler stb.) keresnek, nem feltétel a fajtatisztaság.

Mosoly Kutyaiskola

Mosoly Kutyaiskola

A Mosoly Kutyaiskola nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint, hogy Magyarországon, minden kutya és minden gazdi mosolyogjon. A kutya az ember legjobb barátja. Sokan nem értik csak akkor, ha át is élik ezt. Ahhoz pedig, hogy ez az életre szóló barátság zökkenőmentes és harmonikus legyen, elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció. A Kutyaiskola azzal a szándékkal jött létre, hogy segítsen kutyáknak és gazdáiknak megtalálni a közös hangot, illetve, hogy azok, akik eddig csak vágyakoztak az ember legjobb barátja után, megtalálhassák az igazit. Azon négylábúak előtt is, akik ma még az utcán kóborolnak, vagy méltatlan körülmények között tengetik hétköznapjaikat is megcsillan a remény, az alapítók által megálmodott Mosoly Rehabilitációs Központban, hogy elnyerjék méltó helyüket és egyúttal álom-gazdijukat.

Mosonyi Erika

Mosonyi Erika

Kutyakiképzés, kutyasétáltatás: Több éves gyakorlattal vállalom négylábú barátja sétáltatását, kiképzését háznál, egyénileg elvitellel vagy kutyaiskolába elvitellel, fajtakorlátozás és korhatár nélkül.

Tuti menü