Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyaiskola linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Huszadik - Kutyakiképzők [3. oldal]
részletek »

Kutyaiskola képes leírás: Huszadik - Kutyakiképzők [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyaiskola.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Huszadik Század

Huszadik Század

Vasárnap este kilenc órakor a Sándor uccán ment végig Lázár Géza textilkereskedő, mikor egy vendéglőből elegánsan öltözött, magas fiatalember lépett ki. Egy pillanatig szembenéztek egymással, azután a kereskedő a legközelebbi rendőrhöz ugrott és rákiáltott. - Fogja el azonnal!... felismertem... megcsalt...

K-9 Testőrkutya Iskola

K-9 Testőrkutya Iskola

Varga Tamás vagyok a K-9 Testőrkutya Iskola vezetője, 22 éve foglalkozok őrző-védő kutyaoktatással. Iskolánkban olyan kutyákat képzünk ki speciális gyakorlatokkal, akik Önt és családját bármikor, bármilyen életveszélyes helyzetben megvédik. A kutyákat nem az indokolatlan támadásra, hanem az ember védelmére tanítjuk meg, ezért ezek a kutyák ok nélkül senkire nem jelentenek veszélyt. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem válasszon a fenti menüpontokból a bővebb tájékoztatásért! Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a kutyák oktatása csak bentlakással történik!

Keszthely

Keszthely

A keszthelyi kutyaiskola a 80-as évek elején alakult. A MEOE tagjaként sportkutyák képzése hobbi célból ( világversenyeken való részvétel ) és évi két engedelmes tanfolyam levezénylése tartozik főbb tevékenységi körünkbe. Célunk, hogy minden problémával hozzánk forduló kutyabarátnak segítséget nyújtsunk. Sportkutyák képzése révén tartunk örző-védő, engedelmes foglalkozást és nyomozást is.

Két betörőt fogott a csongrádi rendőrkutya

Két betörőt fogott a csongrádi rendőrkutya

Nike, a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomkövető kutyája már több sikeres ügyön van túl, most éppen két betörőt fogott el - írja a police.hu. Egy férfi a kapitányságon bejelentette, hogy a hétvége folyamán ismeretlen tettesek behatoltak otthonába...

Kitüntették az ország legsikeresebb rendőrkutyáját

Kitüntették az ország legsikeresebb rendőrkutyáját

Kitüntették az ország legsikeresebb rendőrkutyáját és gazdáját; az újságírók által "szuperebnek" titulált kutya a tízéves pályafutása során több tucat bűnözőt fogott el, eltűnt asszonyokat és férfiakat talált meg. A hírt, mely szerint a Töki névre hallgató négylábú bűnüldöző oklevelet, gazdája Skrek Roland, a Kaposvári Rendőrkapitányság rendőr-törzszászlósa pedig tárgyjutalmat kapott Bencze Józseftől, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) vezetőjétől, a Kaposvári Rendőrkapitányság tudatta az MTI- vel.

Knitlhoffer László

Knitlhoffer László

Knitlhoffer László vagyok, Székesfehérváron élek. 1981 óta foglalkozom kutyatenyésztéssel, kutyakiképzéssel. Először a schnauzer fajtát tenyésztettem. Ebben bronzkoszorús mestertenyésztő fokozatot értem el. Utána munka vérvonalú német juhászokat és mudit tenyésztettem. Kutyakiképzéssel és panzióztatással foglalkozom. A MEOE Székesfehérvári szervezetének kutyakiképző iskoláját vezettem 1993-ig. Megvalósítottam a térségben az első kutyapanziót és a bentlakásos kiképzést. Folyamatosan figyelemmel kísérem a kutyakiképzés szakmai fejlődését, az új kiképzési módszereket.

Kotogán Csaba

Kotogán Csaba

1975-től kezdődően, német juhászkutyákat tenyésztek. Amióta a fajta kettévált, kizárólag munka vonalúakat. Az ilyen kutyák jelentik számomra a munkát, a szabadidős tevékenységet, az életet. Kizárólag munkavonalra szelektálok kennelemben, ahonnan hazánkba, és a világ minden tájára kerültek már kiváló munkakutyák. A Steinhart tanyán vállalom kutyák képzését bentlakással, panzióztatást, illetve gazdával történő, közös képzést. Eladásra kínálok kölyökkutyákat, növendékeket és felnőtt kutyákat egyaránt, előképzéssel, kiképezve, igény szerint vizsgával. Vásárlás előtt lehetőséget biztosítok a kutya megismerésére, megnézésére, kézbe vételére akár képzés közben, akár különféle élethelyzetekben. A leendő gazda kívánalmait megismerve, tudom ajánlani az igényeinek legmegfelelőbb kutyát. Amennyiben a gazda szeretné, nevelési, tartási, etetési, képzési tanácsokkal látom el.

Kovács Ferenc

Kovács Ferenc

Kovács Ferenc /Kferi/ vagyok, Budapesten születtem 1975-ben. 16 éve foglalkozom kutyákkal és kutyakiképzéssel. Vállalom kedvence szakszerű képzését humánus eszközökkel, pozitív megerősítéssel, a kutya idegtípusához mérten - persze a gazdi igényei szerint. Fajtakorlátozás nélkül. Többek között vállalok engedelmes és őrző-védő képzést: kutyaiskolában, bentlakással, háznál.

Kozma Tünde

Kozma Tünde

Kozma Tünde, ezüstkoszorús mesterkiképző vagyok. 1989 óta foglalkozom kutyakiképzéssel. Budapesten a HAPPY DOG kutyaiskolában kezdtem el megismerni a kutyával való foglalkozás szeretetét, majd a szakma minden fortélyát igyekeztem ellesni olyan szakemberektől, mint például Benke András.

Hirdetés
Kőbányai Happy Dog Kutyaiskola

Kőbányai Happy Dog Kutyaiskola

Megalakulásunk óta munkálkodunk a kultúrált kutyatartás népszerűsítésén és felkészítjük sportolóinkat a hazai és nemzetközi versenyekre. Ma már egyre több iskolán igyekeznek megvalósítani azt a kultúrált környezetet, ami nálunk már sok éves gyakorlat. Munkánkban felhasználjuk a legkorszerűbb technikai eszközöket (számítógép, Internet digitális- és videotechnika). A jó hangulathoz hozzájárul a színvonalas büfé. Az iskolánkon elsőként valósulhatott meg az esti gyakorláshoz nagy segítséget nyújtó világítási rendszer. Azóta a korai sötétedés ellenére is magas színvonalú felkészítést tudunk biztosítani.

Kutyabajnok

Kutyabajnok

Iskolánk nem most kezdte működését, - már több BH, terápiás és egyéb vizsgát tett kutyánk van - de eddig az Internet adta lehetőségeket nem használtuk ki. Ezt most megtesszük! A hírek, üzenetek rovatban szándékaink szerint a velünk történt eseményekről tájékoztatjuk Önöket. Közöljük az esetleges időpont változásokat, valamint egyéb fontos tudnivalókról értesítjük tagjainkat és minden érdeklődőt, ide tehát érdemes gyakrabban ellátogatni.

Kutyaiskola

Kutyaiskola

Magyarországi Németjuhászkutya Klub Egri Szervezete. Egerben az Északi lakótelep mögött bekerített 1600 m2 -es területén működünk. Iskolánk fajtától függetlenül fogad sporttársakat és kutyáikat. Igény szerinti képzésre.

Kutyaiskola Budapest

Kutyaiskola Budapest

A 3-5 hónapos kiskutyák részére a képzés jelentős kedvezménnyel minden szombaton és vasárnap!! Nagy hangsúlyt fektetünk képzéseinkkel arra, hogy kutyánkkal való minden napi együttlétben öröme legyen.

kutyaiskola Dunakeszi

kutyaiskola Dunakeszi

Pest megyében, Dunakeszi központjához közel, aszfalt úton megközelíthető, több mint egy hektáros területen várjuk a kutyásokat és a kutyaszerető kisgyermekes családokat! A komplexumban helyet kapott mindaz, ami a kulturált kutyázáshoz, kutyaoktatáshoz és a kikapcsolódáshoz szükséges lehet. Iskolánk alapelve a kultúrált kutyás lét és az alapvető engedelmességi magatartás megtanítása.

Kutyakiképzés - Dogmopolite

Kutyakiképzés - Dogmopolite

A Dogmopolite az első olyan szakszerű vállalkozás ma Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt. Szolgáltatásaink köre felöleli a kutyasétáltatástól és csőszködéstől kezdve az egészségügy és szakmai tanácsadáson át egészen a kutyakiképzést, és kutyakozmetikát.

Kutyakiképzés-Családi kutya

Kutyakiképzés-Családi kutya

Kutyakiképzés-Családtagot képzünk Gyimesi Boglárka vagyok, kutyakiképző. Évek óta vállalok bentlakásos és házhoz járós kutyakiképzést. Munkám során fontosnak tartom, hogy a kutyák kiképzése mellett, a gazdikat is megtanítsam a kedvencükkel való kapcsolattartás technikájára. Engem megbízó kutyatulajdonosokat és kutyáikat egy párosként tekintve személyre és az adott kutyára szabottan alakítom ki az alkalmazott kiképzési technikákat, így a lehető leggyorsabban érhető el a kívánt eredmény. Fő szempontnak tartom munkám során, hogy az általam képzett kutyák együttműködő társsá váljanak a tulajdonosoknak és családjuknak. Szolgáltatások:Kutyakik épzés háznál, bentlakással vagy akár kutyaiskolában. Kényszer mentes klikker képzés, jutalomfalattal, sok játékkal. Kutyasétáltatás, igény szerint oktatással, kutyapanzió. Viselkedési problémák megoldása, engedelmességre nevelés. Őrző-védő képzés, területőrzés, személyvédelem, autóvédelem.

Kutyakiképzők Dombóvár

Kutyakiképzők Dombóvár

OKJ bizonyítvánnyal rendelkező kutyakiképzők vagyunk, tanítómestereink: Kovács György és Szűcs Katalin. Magas szintű elméleti tudással, etológia, kynológia kiképzéstechnika, állat egészségügyi ismeretek és 3 éves, illetve folyamatosan bővülő gyakorlati ismeretekkel rendelkezünk.

Tuti menü