Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyaiskola linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Czimre - Hova [2. oldal]
részletek »

Kutyaiskola képes leírás: Czimre - Hova [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kutyaiskola.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
Czimre

Czimre

Problémás, neveletlen Kutyájának tanításához segítséget nyújtunk (fajtától függetlenül)! Szolgáltatásaink: kiterjednek az Ön igényei szerint, a kölyökkutyák szakszerű felnevelésétől (akár már 3 hónapos kortól), egészen a munkavizsgára történő felkészítésig. Lehetőségek: - Kutyaóvoda: (3 hónapos kortól) szocializálás. - Növendék és fiatal kutyák részére: előképzés, ösztönös adottságok fejlesztése. - Felnőtt kutyák kiképzése.

Debreceni Szent Ferenc Kutyaiskola

Debreceni Szent Ferenc Kutyaiskola

Iskolánk 2009 októberében alakult, közel a városhoz, egy festői szépségű erdei tisztáson. Itt szeretnénk létrehozni egy jól felszerelt, minőségi szolgáltatásokat nyújtó kutyaiskolát, ahol a kutyák és gazdijaik zavartalanul tanulhatnak és készülhetnek föl kiállításra, engedelmes vagy akár három fázisú munkavizsgára is. Iskolánk egyedülállóan nem kutya, hanem gazdi-képző! Mi a gazdikat képezzük arra, hogy mindenki a saját szintjén és céljai szerint sajátíthassa el azokat a fortélyokat és technikákat amivel megfelelő képpen tud majd a kutyájával kommunikálni.

Dog Plusz

Dog Plusz

A kutya nem csak az ember legjobb barátja, hanem igazi társ, ha megfelelően gondoskodunk róla. A gondoskodás az etetés és a megfelelő életkörülmények biztosítása mellett, mozgástér, játék, és fejlődési lehetőség biztosítását is jelenti. A kutyák nagy része szívesen tesz gazdája kedvére, és megfelelő tanítással könnyen megérti, mi a jó, és mit nem szabad. Kutyakiképzőként próbálom az embereknek megmutatni, hogyan hozhatják ki kutyájukból (és magukból) a legjobbat. Nem az a célom, hogy minden kutya hibátlanul hajtsa végre a különböző feladatokat, hanem hogy a gazda és a kutya között a lehető legjobb kapcsolat alakuljon ki, hogy élvezni tudják az együtt töltött időt. Minél több gazda és kutya ismeri az alapvető viselkedési normákat, annál kevesebb konfliktus lesz ember és kutya között. Kevesebb kutyatámadás éri az embereket, és kevesebb brutális bántalmazás éri a kutyákat. A DOG PLUSZ KUTYAISKOLA fő célja, hogy Magyarországon kialakuljon egy olyan kutyatartási kultúra, mely által jobbá tehetjük saját és négylábú társaink életét.

Döbbenet

Döbbenet

Ismeretlenek még februárban, enyingi lakásában támadtak rá egy idős asszonyra. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói kedden vették őrizetbe a tetteseket, miután rendőrkutya azonosította az egyik, helyszínen talált szagmintát. Azon az estén az idős, egyedül élő asszony lefekvéshez készülődött. Az egyik macskája után még végigjárta a lakást, majd ahogy szokta, bezárta az egyes helyiségekbe vezető ajtókat. Éjfél előtt zörgésre lett figyelmes, sejtette, hogy ez nem lehet a macska. S valóban, a két idegen akkor rúgta rá a 84 éves asszonyra a folyosó ajtaját, amikor kezében a telefonnal feltehetően már segítséget akart hívni. Az asszonyt leültették, fejére harisnyát húztak, törölközőt dobtak rá, és értékei után érdeklődtek. A megtámadott igyekezett a rablók tudtára adni, hogy nincs pénze, de nem nagyon hitték. Két gyűrűjét lehúzták az ujjáról, majd még egy darabig keresték a nem létező értékeket, aztán magára hagyták áldozatukat. Az asszony szomszédjától kért segítséget, aki haladéktalanul értesítette a rendőröket.

Eb-Dorado

Eb-Dorado

Kutyakiképző Iskolánk 2001. tavaszán kezdte meg működését Radics Zsolt vezetésével Érden, a piac melletti réten. 2007 végén az autópálya építés miatt azonban sajnos el kellett hagynunk a területet. Ebben a nehéz időszakban, mely terület kereséssel, tárgyalással, ügyintézéssel telt a budafoki TOP-DOG kutyaiskola fogadta be a csapatunkat, két szép és emlékezetes évet töltöttünk ott.

Eb-Training Team Kiskunhalasi Kutyaiskola

Eb-Training Team Kiskunhalasi Kutyaiskola

A honlap a kutya kiképzését mutatja be, az alapoktól, a munkavizsgán át, a versenyszintig.Sok videóval és bloggal.Az Eb-Training Team egy kis csapat; kutyakiképzőkből és segédekből áll. Kutyáink munkavizsgázottak és vannak köztük olyanok akik eredményesen vettek részt versenyeken.Szeretném bemutatni hogyan képezzük ki a kutyákat engedelmes(BH),HPO I-II-III munkavizsgára: - hogyan kell (lehet) nyomot fektetni - hogyan tanítom a tárgyjelzést - mi az- az apport - hogyan tanítom az akadályugrást ,előreküldést - mi az a fűrkészés - menekülő elfogása és bátorságpróba?

Ebgondolat Kutyaiskola

Ebgondolat Kutyaiskola

Kutyája kicsi vagy nagy, kölyök vagy felnőtt, fajtatiszta vagy keverék, nevelt vagy neveletlen? Nálunk megtalálja a helyét! Kölyökcsoportunkba várjuk a legkisebbeket,4 hónapos korig ingyenes oktatással. 7 hónapos kortól pedig az alapfokú tanfolyamon foglalkozunk kedvencével egy 7 hetes intenzív tematika segítségével, amely egy kézbentarthatósági vizsgával zárul. Félős ill. agresszív kutyákat külön rehabitálunk személyre szabott program segítségével. Nagyon sok érdekes területre adunk bepillantást: dog-dancing, frisbee, agility, K99 vizsgák, több kutyás tanfolyam, klikker klub, felügyelt kutyafuttató. Kisgyermekeknek külön tanfolyamot indítunk 6-12 éves kor között. Szeretettel várjuk Budapest 22. kerületében!

Eboktató

Eboktató

Kutyakiképzés, gazdioktatás háznál. Problémás ebek szocializációja, engedelmességi- és őrző-védő oktatás, klikker-tréning. Házhoz megyek Budapesten és környékén. Előtérbe helyezem a gazdi-kutya-viszonyt a harmonikus együttélésért. Mindez a a Tükör-módszer jegyében:a kutyakiképzés legmodernebb irányzata, magyar fejlesztés eredménye.

Egri Kutyaiskola

Egri Kutyaiskola

Kovács Ágnes vagyok, húsz éve foglalkozom kutyakiképzéssel. Kedvenc kutyás sportom az agility, tíz éve versenyzek mudijaimmal, kétszer voltam országos bajnok, négyszer az agility világbajnokság magyar válogatottjának a tagja. Vadászkutya munkabíróként főleg a kopó fajtákat bírálom. Egertől húsz kilométerre élek párommal egy tanyán, kutyapanziónkat is ott működtetjük. Jelenleg tíz kutyánk van.

Hirdetés
EMDE

EMDE

Minden kutyát szerető és kutyával jó kapcsolatot kívánni akaró Hölgyet és Urat várunk iskolánkon. Szeretnénk, ha országunkban minél többen tudnának valóban jó kapcsolatot felvenni kutyájukkal. A kutyázás nemcsak szórakozást, hanem egészséges sportot is jelenthet, sőt fiataloknak szakmát is.

Európa kutya és macskakiállítás

Európa kutya és macskakiállítás

Azoknak, akik esetleg egyéb elfoglaltságuk miatt, vagy a nagy dugók végett nem tudtak volna eljutni erre a rendezvényre, azoknak beszámolnék eme rangos eseményről. Ritkán adatik meg, hogy egy kiállítást belülről szemléljek. Most, ezen ritka alkalmak egyike volt. Kiállítóként vettünk részt Európa legnagyobb kutyás, macskás rendezvényén. 15.000 kutya, 500 macska és több mint 30.000 külföldi látogató vett részt a kiállításon. Ilyen horderejű kutyás rendezvény 15 évente van Magyarországon. Sajnos ez abban is megnyilvánult, hogy gyakorlatilag megközelíthetetlenné vált a kiállítás. Volt olyan barátom, aki az Erzsébet hídon visszafordult, mert annyira reménytelen volt a kocsival való odajutás.

Felnémeti Kutyaiskola

Felnémeti Kutyaiskola

Kutyaiskolánk 2009 májusában nyitotta meg kapuit Felnémeten. Legfőbb szolgáltatásaink szakképzett oktatóval: alap engedelmes gyakorlatok oktatása, kiállításra való felkészítés, tenyészszemlékre való felkészítés, kutyaóvoda- kutyák szocializációja, illetve kutyapanzió. A foglalkozások csoportosan történnek, illetve igény szerinti egyéni foglalkozásokat is tartunk a kutyák és gazdáik számára. Háznál történő kiképzés esetén telefonos egyeztetés szükségeltetik.

Golden retriever kutyák az Erdőskerti Kennelből

Golden retriever kutyák az Erdőskerti Kennelből

A Golden retriever sokoldalúsága és emberszeretete elbűvölt minket. Ezért is kezdtünk bele évekkel ezelőtt a tenyésztésébe, ezáltal pedig a munkánk lett a szórakozásunk. Gyermekbarát kutya, akiknek a gyermek és emberszeretetük határtalan. Nagyon tanulékony, kedvenc játszótársává válik mindenkinek. A golden retriever kiváló vadászkutya, de használják kábítószer kereső kutyának is. Ezeken kívül képezhető segítő kutyákká, mint vakvezető, mozgássérültek segítőjének is. A világnak több pontjáról kapunk megkereséseket kutyáink iránt.

Hegedűs Mónika

Hegedűs Mónika

Hegedűs Mónika vagyok, 12 éve tenyésztek német juhász kutyákat. Mivel ez a fajta közismerten az egyik legnépszerűbb, legkönnyebben tanítható fajta, természetesen engem is elkezdett érdekelni a tanítás, kiképzés. 1997-ben első komoly német juhászkutyámmal kezdtem el gyakorolni a kutyakiképzés rejtelmeit, és meglepően kiemelkedő eredményeket értem el vele. Kutyaiskoláról akkor még szó sem volt, önállóan, ösztönösen tanítottam a kutyámat. A sikerek mellett természetesen sok hibát is elkövettem, amikből később szerencsére tanulhattam, és levonhattam a megfelelő következtetéseket. Jó pár évvel később uralkodott el rajtam is a kutyaiskola őrület, kipróbáltam több sulit is, míg 2004-ben rátaláltam Vörös Lajos mesterkiképző iskolájára a 17. kerületben.

Herosz

Herosz

Szita Gyöngyvér vagyok, jelenleg az ELTE földtudomány szakos hallgatója. Az engedelmességi órákat tartom a kutyaiskolában. Kutyás pályafutásom hét évvel ezelőtt kezdődött. Ekkor kaptam első kutyámat egy kis három hónapos mudi személyében. Vacak, mint minden valamire való mudi rengeteg energiával rendelkezett és rendelkezik a mai napig, ezért kénytelen voltam kitalálni valamit amivel le tudom kötni egy kicsit. Rengeteget jártunk kirándulni, sétálni, majd elmentünk egy közeli kutyasuliba is. Ekkor szerettem bele a kutyázás -ba. Azóta sikeresen letettünk egy engedelmességi vizsgát, jártunk több helyre agilityzni, manapság a dog-dancing-nek hódolunk.

Horváth Csaba Ezüstkoszorús mesterkiképző

Horváth Csaba Ezüstkoszorús mesterkiképző

Ezüstkoszorús Mesterkiképző 23 éves kiképzői tapasztalattal vállal komplex kutyakiképzést. Szeretettel várjuk a tanulni váró kedvenceket. Nálunk megtalálja az alapengedelmességtől az Őrző-védőn keresztül a Vadászkutyák kiképzéséig. Vállaljuk a Kutyák felkészítését munkavizsgára, tenyésszemlékre (ringrdesszúra, Őrző-védő) Kutyakiállításra felkészítés a ringdresszúrától a kutyakozmetikáig. Kutyakozmetikánkban professzionális kozmetikumokkal és specális kiállítási felkészítéssel várjuk. Igény esetén fel is vezetjük kedvencét a kiállításon, munkavizsgán, tenyésszemlén. Kutyapanzió és napközi. Igény szerint bentlakással, kutyaiskolán, vagy otthonában. Háztól-házig szolgáltatással. Korrekt, rugalmas árakkal. Mennységi kedvezményekkel.

Hova jut a világ?

Hova jut a világ?

Költségmegtakarítás végett már rendőrkutyát is elbocsátanak az Egyesült Államokban, pedig nem is kap fizetést. Washington állam Snohomish megyéjének 7 éves drogkiszimatoló ebéről van szó, melynek nem lévén fizetése, bérmegtakarítást sem eredményez 'leépítése'. Prémiumot ugyanakkor rendre kapott a kutya: ha sikeresen szimatolt, rágójáték ütötte a 'pracliját'. Ez sem került azonban túl sokba. Ami a komoly tétel, az az eb kosztja, kvártélya, állatorvosi ellátása, továbbképzése, mindez évi 16 ezer dollárt - 3,5 millió forintot - tett ki.

Tuti menü