Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyaiskola linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kutyaiskola képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kutyaiskola.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
 Habzó szájú rendőrkutya elé fektették a gárdistát

Habzó szájú rendőrkutya elé fektették a gárdistát

A rendőrök egy-két perccel fél hat után előállították Vona Gábort, a Jobbik és a betiltott Magyar Gárda Egyesület elnökét az Erzsébet téri, nem engedélyezett tüntetésről. A politikus ellenállt, amíg a rendőrök kiemelték a tömegből, de ezt követően már nem tanúsított ellenállást. A rohamrendőrök kábelkötegelővel hátrabilincselték a karját, és egy rabomobilba tették. Tudósítónk úgy látta, hogy nem sérült meg.

Alba Dog Center

Alba Dog Center

A kutya az ember legjobb barátja... ...Megmutatjuk, hogy ennél sokkal több is lehet! Kíváncsi rá, hogyan lesz a kedvencből egyben hűséges társ, lankadatlan őrző, vagy a legmegbízhatóbb munkatárs? Tanuljon Ön és kutyája a legjobbaktól! Több mint egy évtizedes tapasztalat a garancia arra, hogy biztosan elérje a kitűzött célt. Nem csupán a kutyát képezzük, hanem megismertetjük Önnel is azokat a módszereket, melyekkel megtaníthatja kutyájának az alapvető engedelmességet és viselkedési normákat.

Alfa Dog

Alfa Dog

Veszprémben a kutyaiskolában heti két alkalommal, szombaton délután és vasárnap délelőtt tartjuk foglalkozásainkat amelynek helyszíne a Veszprémi Állatkert feletti gulyadombi terület. E terület használatát a Veszprémi Állatkert biztosítja számunkra.

Aquincum Agility

Aquincum Agility

Az Aquincum ASE 1995 óta vállalja kutyák fegyelmező és Agility oktatását. Ez idő alatt számos tehetséges versenyző került ki sorainkból. Országos Bajnokok, Junior Európa Bajnokok, lengyelországi világkupa győztes és Világbajnoksági válogatottak. Az agility az első olyan kutyás-sportok közé tartozik, melyet bárki, bármilyen fajtájú kutyával végezhet. Amennyiben kutyád tele van felesleges energiákkal, esetleg nem figyel Rád eléggé, vagy csak mozgással szeretnéd szabadidődet eltölteni, kérjük keress fel minket! A fegyelmező oktatásunkon az alapismereteket sajátthatják el a gazdik oktatóink segítségével. Ilyenek az ül, áll, fekszik, marad valamint a kutyákkal szembeni közömbösség. Ezeken kívül tervezzük az ún. BH "kísérőkutya vizsga" bevezetését is, mely az alapismerteken kívül az utcán közlekedőkkel (biciklisek, futók, autók) szembeni viselkedést is tartalmazza.

Az ovi

Az ovi

Az ovi fő célja: hogy a kutyusok játékos foglalkozások keretében sajátíthassák el az engedelmesség alapjait. Nagy hangsúlyt fektetünk a gazdi és kölyökkutya közti korai kapcsolat megalapozására, és hogy inkább a gazdit tanítjuk meg kutyául vagyis hogy ismerje a kutyája jelzéseit, mozdulatait. A gazdik tudását elméleti oktatással is segítjük, illetve egyénileg, személyre szabottan kapnak segítséget, tanácsokat az esetlegesen felmerülő problémákra.

Baráthegyi vakvezető iskola

Baráthegyi vakvezető iskola

A vakvezető-kutyák sokunkban mély érzéseket keltenek. Csodálatos, titokzatos, szeretetre méltó jószágok. Valódi misztériumot érzünk, ha arra gondolunk, hogy két különböző fajhoz tartozó élőlény, ember és kutya hogyan képes egymásra kölcsönösen vigyázva és felügyelve együtt élni a hétköznapokat, megértve szinte egymás gondolatait is. A vak ember számára a kutya nem segédeszköz. Sokkal több annál. Egy olyan társ, személyi segítő, aki ugyan nem ember, de ez a tény egyúttal az előnyére is szolgál. Emberek közt páratlan toleranciával viszonyul a gazdájához bármely élethelyzetben, és a maga természetességében fogadja el annak minden fogyatékosságát. Nincs előre megszabott munkaideje és bármikor megszakítja pihenését, ha indulni kell. Ám a kutya ugyanakkor érzékeny teremtmény is. Nem gép, amit használathoz ki-be kapcsolnak, hanem saját érzésekkel, szükségletekkel, akarattal rendelkező élőlény. Szüksége van figyelemre, gondoskodásra, megértésre és sok-sok szeretetre.

Berkes Zsolt

Berkes Zsolt

Berkes Zsolt vagyok a sándorfalvi kutyaiskola-panzió tulajdonosa. 1991-óta foglalkozom kutyakiképéssel. Több kutyaiskolában voltam kutyakiképző és segéd. Számos tanfolyamon és segédvizsgán résztvettem ahol sikeresen helytálltam. Nagy álmom volt egy kutyásbázis létrehozása amit 2001-ben sikerült megvalósítani. A kutyaiskola illetve a kutyapanzió egy hektár területen helyezkedik el, szép környezetben, ahol lehetőség van a kutyák állóképességét és munkavágyát növelni. A kutyakiképzésben többen segítenek, így egy évben számos kutyát fel szoktunk készíteni munkavizsgákra.

Bizonyítványt kaptak a borsodi rendőrkutyák

Bizonyítványt kaptak a borsodi rendőrkutyák

Tizenhárom új kutyás járőrvezető kapott kedden bizonyítványt az újdonsült rendőrkutyákkal együtt Miskolcon a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kiképző központjának kutyatelepén. Az idei évben több alkalommal is kutyavásárt hirdetett a megyei főkapitányság Miskolcon. A sikeres felvételik, majd az azokat követő tanfolyam elvégzése után kaphatta meg bizonyítványát a 13 új kutyás járőrvezető a rendőrkutyákkal együtt - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Példaként említette, hogy a végzős kutyák között ott van egy Roddy névre hallgató eb. A négylábú egy ózdi kutyamenhelyről, mondhatni az utcáról állt a törvény szolgálatába - idézte a nem mindennapi történetet a szóvivő.

Borsod-Dogsport

Borsod-Dogsport

2009. április közepén, B-A-Z. megyében nyitottuk meg kutyaiskolánkat, a Miskolc határában található tűzoltóság gyakorlópályáján. Fő profilunk: a BH-IPO-VK vizsgákra/versenyekre történő felkészítés az igényeknek megfelelően, engedelmes tréningek egyénileg, személyre/kutyára szabottan, közös nyomkövetések segítséggel és őrző-védő munka. Fő profilunkba tartoznak még az agility edzések. Vállalunk továbbá ringdresszúrát, tenyészszemlére és Körung-ra való felkészítést, dogdancing oktatást.

Hirdetés
Brave Dogs

Brave Dogs

A Brave Dogs kutyaiskolában szakképzett és nagy tapasztalattal, sok éves gyakorlattal rendelkező kiképzők és segítőik felügyelete és irányítása alatt zajlanak a foglalkozások. Ezen foglalkozások baráti hangulatúak, rugalmasak az aktuális igényekhez igazodnak. A fegyelem sok humorral fűszerezve élvezetesebbé és szórakoztatóvá teszi óráinkat, mely mára a résztvevők jelentős része számára nem csak egy hétvégi foglalkozás hanem családi program is -mint egy piknik -, amelyen közösen vesz részt a család apraja-nagyja, kedvence(i). A jó hangulatú, kellemes és tartalmas hétvégi (igény szerint hétköznapi) program megvalósulásán dolgozó stáb, valamint a jelenlegi klubtagok, sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, leendő tagot.

Bucsuházi László

Bucsuházi László

Ez a kiképzési módszer alkalmas arra, hogy a kutya úgynevezett zavaró tényezőket figyelmen kívül hagyva hajtsa végre a gazdi által kért feladatokat. Különösen ajánlott a kutyaiskolai oktatás azon kutyák számára, akik félnek az idegen kutyáktól, esetleg agresszívak más kutyákkal szemben, bizalmatlanok az emberekkel. Kutyaiskolai környezetben a kiképzők segítségével mindez megoldható!

Budakeszi

Budakeszi

Reméljük itt minden információt megtalál, amire szüksége lehet, és kedvet kap, hogy kutyusával eljárjon hozzánk! Szeretettel várunk mindenkit! Engedelmes A kiképzés alapja a játék vagy a jutalom. A kiképzés végeredménye, célja egyénenként különböző lehet. Mindenki a maga belátása szerint dönti el, hogy mit szeretne elérni kutyájával. Ez lehet az alapvető szófogadás, fegyelmezettség elsajátítása, de aki kedvet érez hozzá, akár bele is kóstolhat a versenyzés világába.

BVSE

BVSE

Az oktatásokat három okleveles kutyakiképző és egy kiképzősegéd vezeti. A képzés pozitív megerősítés szerinti oktatásra épül, ahol a játék és jutalomfalat, mint motiváló eszközök, kapnak nagy szerepet. A részvétel, fajta és korhatár független, egyéni és csoportos foglalkozások keretében történik. A csoportos foglalkozásokon a kutyák egymás iránti szocializálásukat tartjuk elsődlegesnek.

Cegléd

Cegléd

A kutyák szeretetét még gyerekkoromból hoztam magammal. A versenyszellem már kissrácként bennem volt,versenyszerűen sportoltam hosszú éveken keresztül. A kutyában egy megbízható szabadidőtársra és sporttársra találtam. Már az első kutyámmal is jelentós eredményeket értem el IPO -VK 3 szinten, őrzővédő bajnokságot nyertem,munkakutya versenyeken is dobogós helyeket értem el. Az elmúlt évek tapasztalata hozta magával, hogy mások látták az eredményeket és segítséget kértek kutyáik felkészítésében. Közülük többen is sikeresen vizsgáztak kutyáikkal. Mivel nagyon érdekelt a kutyázás, próbáltam mindig többet tanulni belföldi és külföldi szaktekintélyektől.

Cerberos

Cerberos

A jelentkezés feltétele a tanfolyam kezdetekor betöltött 8 hónapos kor. Iskolánk alapfokú tanfolyama biztosítja a kutyák szocializációját, engedelmességét. A gazdikat megtanítjuk, hogyan értsék meg kedvencük cselekedetit, és miként viselkedjenek, hogy tökéletes összhang alakuljon ki közöttük. Minden viselkedészavart mutató ebbel külön foglalkozunk. A tanfolyam 6 hétből áll, melynek a végén a tanulók vizsgát tesznek. A tanfolyam sikeres elvégzéséről oklevelet adunk.

Cerberos Kutyaiskola

Cerberos Kutyaiskola

Kiképzőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Számtalanszor találkoztunk kétségbeesett gazdikkal. Őket hallgatva felmerült egy kérdés: Miért nem keresnek fel egy kutyaiskolát? Hiszen egy hozzáértő szakember tudna segíteni a kutyával kapcsolatos problémákon. Feltéve a kérdést, mindig hasonló válaszokat kaptunk: Elvittem, de azt mondták: öreg, agresszív, összeférhetetlen, hiperaktív, harapós, félős... Egy szóval problémás. A menhelyekre tíz kutyából hármat azért adnak be, mert megharapott valakit, vagy csak kezelhetetlen. Mivel ez a zavar általában tanult hibás viselkedésforma, a kutyák 98%-ánál a gazdák együttműködésével jelentős javulás érhető el.

Csivava rendőrkutya

Csivava rendőrkutya

Háromkilós kutyával erősödik a japán rendőrség: egy csivava is átment a szakmai vizsgán. Momo hetven ebtársával együtt adott számot tudásáról a legutóbbi rendőrkutyavizsgán, melyen 32 eb megbukott. A 7 éves szuka jövő januárban lép szolgálatba. Elsősorban mentés lesz a dolga, földrengések áldozatainak felkutatása - szűk helyen az apró Mimi jobban elboldogul, mint nagytestű kollégái -, de bűnmegelőzésre is bevetik, ha kell, és nem csak kinövésű bűnözők ellen.

Tuti menü